Cultuur in de spiegel - Cultureel bewustzijn

Het onderzoek "Cultuur in de Spiegel - Vlaanderen" heeft als doel het ontwikkelen van een referentiekader voor geïntegreerde cultuureducatie. Dit referentiekader moet o.m.

cultuurkuur.be - bouwplan voor cultuur in de klas

Vanaf 1 februari wordt alle informatie over het ondersteuningsproject dynamo3 geïntegreerd binnen cultuurkuur.be.

Simon Gronowski en Koenraad Tinel op DCE 2014

Op 4 februari 2014 waren Simon Gronowski en Koenraad Tinel te gast in BOZAR voor de jaarlijkse Dag van de Cultuureducatie.

Lopend vuur

Verslag van project "Lopend vuur"

Beeldgeletterdheid en chocolade

Verslag van de stage van Sarah Vermeersch en Marine Lemal in het kader van het labotraject rond beeldgeletterdheid van de HUB.

Het leven zoals het is

Studentenfilm gemaakt door Rik, Jonas, Daan, Daisy en Célia in het kader van het labotraject van de Hogeschool-Universiteit Brussel rond beeldgeletterdheid.

Het leven zoals het is, Carine

Studentenfilm gemaakt in het kader van het labotraject van de Hogeschool-Universiteit Brussel rond beeldgeletterdheid.

Onze zoektocht

Studentenfilm gemaakt door Dirk, Betto, Alison, Brenda, Mandy en Annelies in het kader van het labotraject van de Hogeschool-Universiteit Brussel rond beeldgeletterdheid.

Vervolgen dromen

Studentenfilm gemaakt door Bart Mellaerts, Eli Verbeyst, Charlotte De Greef, Sofie Vandergroten en Kim Verhelpen in het kader van het labotraject van de Hogeschool-Universiteit Brussel rond beeldge

The end of the world

Studentenfilm gemaakt door Iris Kempenaers, Gaëlle De Ridder, Marine Lemal, Sarah Vermeersch, Alison Vandamme en Lara Luyckx in het kader van het labotraject van de Hogeschool-Universiteit Brussel

Pagina's